
Профил и настройки
Деактивирайте акаунта си
- Help Center
- Профил / общи настройки
- Профил и настройки
- Деактивирайте акаунта си
Деактивирайте акаунта си
Можете да деактивирате акаунта си в настройките. Преди да деактивирате, уверете се, че нямате чакащи поръчки (за изпращане или получаване) и средства за теглене във Финансови данни. Ако имате нужда от помощ, свържете се с поддръжката.