
Профил и настройки
Артикулът се показва като "продаден"
- Help Center
- Профил / общи настройки
- Профил и настройки
- Артикулът се показва като "продаден"
Артикулът се показва като "продаден"
Артикул, маркиран като „продаден“, вече не може да бъде поръчан. Ако реклама изглежда продадена по погрешка или искате да продадете подобен продукт отново, можете да създадете нова реклама или да публикувате повторно такава от Архива на рекламите.