
Поверителност на данните
Изтриване на съобщения и разговори
- Help Center
- Профил / общи настройки
- Поверителност на данните
- Изтриване на съобщения и разговори
Изтриване на съобщения и разговори
Можете да управлявате разговорите си в секцията за съобщения. Моля, обърнете внимание, че за разрешаване на спорове някои данни за транзакциите може да бъдат запазени, както се изисква от закона, дори ако изтриете разговора от интерфейса.